Türkiye Firma Rehberi : Sektörel Dizin | Giriş Yapın veya kayıt olun firmanızı ekleyin...


Sponsorlu Bağlantılar


Iso 9001 İle İlgili Firmalar

İDEAL DANIŞMANLIK
www.ideal-danismanlik.com
www.isobelgesiistanbul.com
Dünya çapında tanınan ve kabul gören gözetim,denetim,analiz,test, ürün ve sistem belgelendirme konularında danışmanlık vermek amacıyla kurulmuştur.
HEDEFLERİMİZ ; Müşterilerimize
ICT SERT Eğitim Danışmanlık; 2005 yılında her biri kendi sektöründe uzman 6 yıllık birikimleri ile bir araya gelen 4 ortak tarafından kurulmuştur. Bugüne kadar üretim ve hizmet sektörlerine Yönetim Sistemi ve teknik konularda danışmanlıkları ve eğitim hizmet
Tk Sistem Belgelendirme Hizmetleri Kalite Yönetim Sistemleri Konusunda çözüm üretmek ve işletmelerin ihtiyaç duyduğu hizmeti sağlamak amacıyla uzun yıllar yöneticilik yapmış, deneyimli teknik kadronun biraya gelmesi ile 2005 yılında kuruldu
FQC First Quality Certification, Merkezi İstanbul'da olup çeşitli sektörlerdeki firmalara yönetim sistemleri konusunda Sertifikasyon hizmetleri vermektedir.

Kurucusu konusunda, (TSE) Türk standartları Enstitüsü'nde görev
2000 yılından beri faaliyet gösteren Tanrıverdi Danışmanlık Belgelendirme Danışmanlığı konusunda yaptığı çalışmalarla sektörde her zaman ilklere imza atmıştır.

ISO 9001:2000, 14001, OHSAS 13485, CE işareti gibi belgelendirme danışmanlıklarının yanısıra kobilerin iht
Emeklemeyelim koşalım sloganından yola çıkan firmamız siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Bireysel ve kurumsal değişim,gelişim Yönetimde sistem odaklı yapılanma,üretimde etkin kaynak yönetimi, verimlilik ve kararlıklık sağlamak.Hizmette %1
2003 yılından beri firmamız resmi marka patent vekilliği, marka tescili, patent tescili hizmetlerinin yanısıra ISO9001 belgesi, CE belgesi, TSE belgesi konularında profesyonel bir ekiple hizmet vermektedir.
Heros Danışmanlık, dünya çapında tanınan ve kabul gören gözetim, denetim, analiz, test, ürün ve sistem belgelendirme konularında danışmanlık vermek amacıyla kurulmuştur.
Geniş uzman kadrosu ile Mrt Sistem Yönetim Sistemleri, Ürün ve Personel Belgelendirme, 2. ve 3. Taraf Bağımsız Denetim, Uluslararası Gözetim ve Risk Denetimi ve Eğitim hizmetleri sunmaktadır.
ISO, TSE, CE Kalite Belgesi Eğitim, Belgelendirme ve Danışmanlık Hizmetleri, ISO 9001, ISO 9000, ISO 22000, ISO 14001, HACCP, OHSAS, CE Belgelendirme, Helal, SA 8000, ISO/TS 16949, Reach, Tse Tsek Belgesi, Ce Mar