Türkiye Firma Rehberi : Sektörel Dizin | Giriş Yapın veya kayıt olun firmanızı ekleyin...


1989 Yılından bu yana Kapı kolu, Menteşe ve Kapı Aksesuarları üretmekte olan Özen yıllar içinde üretim kapasitesini, teknolojisini, Pazar payını hep yukarı taşıdı. 18 yıla yakın bir zaman içinde Özen'de her şey değişti ancak değişmeyen tek şey kaldı.Yıllardır Özen‘in kurumsal kimliğini belirleyen temel düşünce hep aynıydı. ”Estetik , Kalite , Fonksiyon üçlemini müşteri lehine kullanabilme”

Globelleşen dünyada, hergeçen gün artan ve değişen insan ihtiyaçlarına cevap verebilmek önce bu ihtiyaçları tanımak ve mevcut birikimlerle birleştirerek mümkün olabilir.

Geçmişimizde 120m2 ile başlayan yolculuğumuz şuan 8000 m2 kapalı alana sahip fabrikamız ile devam etmektedir.

Üretimin her aşamasında, tasarımdan hammadde seçimine, üretim bandından paketlemeye kadar tüm detaylarda kalite değişmez bir standarttır. Ana ürün kalitesine ek olarak aksesuarda da kaliteden ve müşteri beklentilerinden taviz verilmemektedir.

Özen tasarımlarda, kişisel beklentilere ve özgün yaşam tarzının yansıtılmasına her zaman öncelik verir. Ürünlerimizin uzun yıllar kullanılmasının, yaşam sürelerinin uzun olmasının en önemli nedeni de budur. Üstün kalite ile birleşen, eskimeyen, her an yaşayan ve yaşam tarzını ifade eden kalıcı tasarımlar.